tirsdag 19. oktober 2010

Hinsides håp for en fin mandag

Det var en relativt fin mandag som etter et møte gikk over til å bli en helt forferdelig mandag! Jeg forstår ikke hvorfor jeg fortsatt tar det innover meg, men jeg gjør nå engang det og urimelige kunder lager faktisk ikke bare dårlig dag for meg, men også dårlig kveld. Jeg tror det største problemet er at jeg ikke kan svare det jeg har lyst til å svare for da er man plutselig bare uforskammet nordlenning istedenfor profesjonell og saklig nordlenning. Dette havner selvsagt helt på siden av at kunden i går var uforskammet, ufordragelig og beint ut ubehagelig søring.

Anyways, det var ikke det jeg skulle snakke om, jeg skulle derimot snakke om kuren for en dårlig mandag, for den er som følger: Spasertur i regnet med Gartneren, etterfulgt av en liten kjøretur hvor fugledansen kom på radioen, terrorvasking av leiligheten min sammen med Gartneren for så å benke seg ned i sofaen med serien En god nummer 2. Åhhh det var godserien sin du, jeg lo så jeg nesten tisset i buksa, mens jeg gremmende gjemte meg bak puta, for det var så flaaaaut når hun gikk ut i verden.

Jeg våknet i tirsdagen og oppdaget at jeg ikke lenger er verken lei meg eller sint, og i dag har jeg bestemt meg for at det skal være en fin tirsdag!

5 kommentarer:

juni sa...

Så godt at du fant en effektiv kur :)

Håper tirsdagen ble så fin som du bestemte deg for.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hva!? Fugledansen på radio?
Fint tv'n og Gartneren kunne bøte på en crappy dag.

Tenkerbell sa...

Ja, effektiv kur og en finfin tirsdag hvor jeg endatil ble servert både sjokoladekake og middag :)

Ja, fugledansen (sangen, altså, ikke dansen) var på P3, tro det eller ei :D Videre vil jeg for ordens skyld legge til at det fortsatt ikke bor noen tv i det Tenkerbellske hjem og at serien ble sett på kåmpjuteren :)

Anonym sa...

Denne kuren som ser ut til å fungere... eh.. hvor får man kjøpt, eventuellt leid gartnere og annet tilbehør? Og hva er greia med med fugledansen... er det den ufordragelige greia med: nana-nana-nana-naah x2 Na na na nahhh naanaananaaa.. osv? Er det meningen man skal bli glad av den, eller må man kunne noe om ornitologi for at den skal fungere...

Bill.mrk. dårlig onsdag.

Tenkerbell sa...

Jeg har en ørliten hjerneskade som gjør at jeg blir umiddelbart glad så snart jeg hører fugledansen-sangen, og ja det er nananananaaaa nanananannaaaa nanananana na-na-na-na!

Utleie av gartner....? Hmmmm... Ja, det er nok ikke utenkelig at det kunne vært penger i dette.... Men nei, jeg vil ha ham for meg selv! Derimot vet jeg at en bedriten onsdag fort kan bli bittelitt bedre med en rask spasertur etterfulgt av en dovent glass rødvin, selv uten Gartner som følge :)

Ønsker deg en bedre kveld :)