mandag 18. juli 2011

Og sånn gikk det...

Festival var kjempegøy! Så innmari fint og koselig!

Nå har jeg ikke røyket på et og et halvt døgn! Det er ikke kjempegøy eller fint eller koselig. Imidlertid er jeg sikker på at kroppen har godt av det, selv om den later som at den ikke har det ved å gi meg følelsen av at den er kjempesyk! Dumme kroppen som ikke vet sitt eget beste! Kan du heie på meg...?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg!.. Eh... røykeplaster gjorde prosessen til en liten fjært for meg. Men kanskje du har begynt på et annet prosjekt... allerede? Hæhæhæhæ?

Tenkerbell sa...

Niks, bare ett prosjekt i slengen her :)

Jeg er imidlertid forundret over at kroppen min er så flink til å late som at den er syk... Veldig rart. Jeg avventer et par dager med plaster, for å se om kroppen skjønner tegninga uten hjelp :)

Bente sa...

Jeg sluttet for snart et halvt år siden..første to dagene var verst,synes jeg. Er litt tjukkere,men rikere. Nikotinplaster..da må du ho slutte med det også jo..tygg tyggis og drikk vann! Skaff deg er nabo med kols-det er virkelig motiverende.Lykke til...

Siven sa...

Jeg heier og jeg vet det går. Mange som har klart det før deg og minst en sv de eier ikke et gram selvkontroll. ;-)

Kamelryttersken sa...

Selvsagt :)

Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, nå om Snare turer

juni sa...

Heier på deg, og kommer til å følge med:) (for det kommer vel oppdateringer?
Begynte forresten å lese boken "endelig røykfri" og har planer om å ta siste sigarett før fredag :)

Anonym sa...

Komentar til Bente: Slutte med røykeplaster også?? Eh.. sorry men tror ikke du vet heeelt hva du snakker om da. Røykeplaster er nedtrapping under kontroll. Funker godt for mange, men ikke alle trenger det.