onsdag 17. august 2011

Jamen...

... jeg har så lyst til å skrive her inne, og så har jeg ingenting å si. Jeg ville så gjerne fortalt dere om både tur og jobb (både i går når det var gøy og i dag når det var dritt!) men så finner jeg ikke ordene. Jeg ville også fortalt dere om Gartneren og jeg ville fortalt om tanker, mens jeg syngende la til sanger og nevnte i forbifarten at jeg har glemt en fødselsdag og har så dårlig samvittighet at jeg nesten dauer! Jeg orker ikke å ringe noen og jeg orker ikke å treffe noen. Selv om jeg mannet meg opp og tok en kaffe med frøken Hurramegrundt og det var så hyggelig og selv om Sassy kommer på middag i kveld. Jeg har nettopp hatt ferie, så jeg er ikke sliten, men likevel er jeg så kjempesliten! Og så er jeg ikke syk, men det er muligens et snev av forkjølelse i kroppen. Og selv om jeg sjelden sutrer over det ellers kan jeg nevne at det tydeligvis er gått sand i leddene mine eller så har de rett og slett trutnet og nå er de bare bæsj! Bæsj er det også på jobben og når Telenor (jævla satans Telenor, som de også kalles) klarte det kunststykket å bryte meg akkurat idet jeg var ferdig å forklare problemet sånn at jeg måtte ringe opp igjen og dermed forklare hele problemet på nytt igjen for et annet kjøtthode, ja da var det i grunnen rett før både øyet og en arterie eksploderte! De på jobben syns jeg har vært litt mye i dag, og jeg responderte med at da får de vel heller gi meg litt fri da, eller et eget kontor hvor jeg daglig kan skjelle ut Telenor-ansatte. Og bare så det er sagt, hvis de syns jeg er mye, hvordan tror du det er å bo i hodet mitt da??? Jeg har tross alt et slags filter, så det er ikke alt som slipper ut! Hvis du syns det er ille på utsiden kan jeg garantere deg at det er adskillig verre på innsiden! Bare 4 uker til ferie!!! Igjen!!! Neste gang skal jeg bare sove, og jeg skal reise den andre veien!

Ps: jeg er fortsatt røykfri og akkurat den delen av livet fungerer faktisk. Dessuten syns sjefen min jeg er så flink til å slutte å røyke at han har tilbudt seg å sponse treningstudio på meg.

2 kommentarer:

Bente sa...

Uffda.. høres ikke ut som du har det fint,nei.. kanskje det er fordi du har sluttet å røyke .. jeg ble stiv leddene og ganske lei meg .. det er bedre nå,har du sluttet? Sender en god klem.. ikke mist motet!

MM sa...

Hei Tenkerbell. Du var så flink til å trøste, så her er et fattig lite forsøk på trøst tilbake:

Jeg husker aldri, noensinne noen fødselsdager. Facebook redder meg ofte, men der er ikke alle, for eksempel mine foreldre, som jeg har kjent hele livet og fortsatt presterer å ringe på feil dato. De har gitt meg opp. Jeg trøster meg med at det er mye hyggeligere å få en gave når man minst forventer det.

Og Telenor kan brenne. Jeg har jobbet der for ca 1003 år siden, så jeg vet hva jeg snakker om. Du har rett og de har feil.

Og til slutt: Hurra for å være røykfri! Det er veldig flinkt. Og hurra for ferie, som kommer akkurat når man trenger det mest!