torsdag 26. august 2010

Stillingsinstruks

I forbindelse med at vår kollega Tenkerbell vurderer å gå over til en stilling som heltids-lassaron ser vi oss nødt til å utlyse hennes stilling.
Følgende kvalifikasjoner er ønskelig:
Den ansatte må ha tre-årig eiendomsmeglerutdannelse samt inneha meglerbrev (da vi på ingen måte er interessert i å bidra til at noen som ikke har det, får det). Videre må man kunne kommunisere på alle verdens levende språk og dialekter, da man kan være helt sikker på at en leietager (ELLER en utleier) garantert vil påberope seg manglende forståelse dersom de på noen slags måte kan se at de får en fordel ut fra dette. Det er et krav at kandidaten ikke har noen form for sosialt liv da man må være beredt på å svare på telefoner i tiden 05.30 til 02.30. Videre er det absolutt ønskelig at kandidaten har større ytre fordeler, slik at også stygge eiendommer kan leies ut (til interessenter i midtlivskrise). Dersom arbeidsdagen krever det forventer vi at kandidaten kan møte opp til intervjuer i media på kort varsel, er villig til å bryte seg inn i leiligheter for å dobbeltsjekke at leietager ikke ligger død eller ille tilredt, legger kveldsturen forbi samtlige objekter i porteføljen bare for å sjekke at ingen har brutt seg, har fest eller gjør annet som på noen måte kan sjenere eier eller naboer. Videre er det et krav at man på alle mulige måter, i alle tenkelige situasjoner, er en god representant for firmaet, slik at absolutt alle personer i verden (dette er et langsiktig mål, da vi på ingen måte er interessert i å spandere ferieturer på det nåværende tidspunkt) vil ha et fordelaktig syn på oss og være gode ambasadører for vårt konsept. Det vil heller ikke bli aktuelt å motivere deg, rose deg eller på noen slags måte skape trivsel på arbeidsplassen.

Lønnsbetingelser:
Mäkleraffären tilbyr konkurransedyktige betingelser for den rette kandidaten, men vi gjør oppmerksom på at det ikke er aktuelt å betale deg for ALLE timene som du legger ned i løpet av en uke, eller sagt på en annen måte; dersom du forventer å få timesbetalt tilbyr vi deg 49,90 per time. Dersom du ikke ser deg lønt med dette kan vi isteden tilby deg en provisjonsmodell som er såpass komplisert at det er bare Tenkerbell som forstår den. (I følge henne har hun faktisk gått i overskudd på den, men siden vi ikke forstår modellen kan vi heller ikke etterprøve dette utsagnet, slik at modellen vil bli endret til en non-profitt variant innen den skrives inn i din kontrakt.)

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende og hyggelig intervju; her er det så trivelig at vi garanterer deg at du smiler på veien ut (av glede for å slippe unna sjefen som fikk deg til å grine)!

3 kommentarer:

Bergljot sa...

....! Av og til er du bare hysterisk morsom, Tenkerbell;-) Dette høres ut som drømmejobben. Dessverre har jeg ikke det der brevet, ellers hadde jeg selvsagt søkt, kan du skjønne.

Anonym sa...

Har du lagt den ut på Finn.no? Det er bl.a der vi arbeidssøkende leter febrilsk i troen på et bedre liv. Du kan jo friste med egen jobbtelefon, siden alle egentlig har egen telefon som de liker bedre og er vant med og sjeden egentlig vil bruke en annen. Hvis ikke det holder kan du jo tilby eget sitteunderlag for å bruke på bussen på vei til noe.. eller var det fra..

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ho, ho, hårda bud, skjønner jeg. Skikkelig drømmejob, mao. ☺