tirsdag 26. juli 2011

Til info

Jeg er røykfri på 10ende dagen og det er greit noen ganger. Andre ganger er det ikke så greit. Jeg er fortsatt plaster, snus og tyggisfri. Innrømmer dog at jeg kjøpte snus for å ha i bakhånd på fredag og tok en snus på formiddagen på lørdag. Oppdaget da at kroppen ikke lenger vil ha nikotin, bare hodet som vil det, siden kroppen reagerte såvidt negativt på snusen at jeg måtte spytte den ut etter 15 sekunder. Gidder derfor ikke mer snus.

Har også oppdaget at det er når jeg er uforberedt på røyksuget at jeg nesten sprekker. For eksempel når jeg sitter i egne tanker på jobb, kikker på klokken og tenker at jeg må skyndte meg ut så jeg rekker en røyk før møtet klokken 14.00. Da er det greit at jeg ikke har sigaretter på jobb. Når jeg er forberedt på at jeg kommer til å være røyksugen, som i går når jeg var på en times skravledate med Frøken Hurramegrundt, går det helt fint for da sitter staheten på skulderen og sier at jeg ikke skal røyke og at det kommer til å gå helt fint.

Hjemme har jeg røyk, men hjemme er det ikke så vanskelig å la være. Åpenbart, ellers hadde jeg vel sugd i meg den nesten fulle tjuepakningen for lenge siden.

2 kommentarer:

juni sa...

Flinka, jeg er imponert over at du greier å holde deg når du har røyk tilgjengelig!!!

I morgen klokka 1400 har jeg holdt ut en uke, og jeg synes det er hardt til tider.

Tenkerbell sa...

Så flink du er!!! En uke er et vendepunkt, og det blir faktisk lettere etter dette :) (Selv om jeg holdt på å slå en stekepanne i hodet på Gartneren på dag 8... Fordi han hadde satt den på feil plass i skapet... Det hører med til historien at jeg ikke var helt tilregnelig før jeg sluttet å røyke heller...) Jaja, huden blir i hvert fall mye finere!